23/11/2018

Topaffiche voor tiende verjaardag Leadersmeeting in Parijs

Voor de tiende maal op rij organiseert het communicatiebureau Bepublic LEADERSMEETING@PARIS, een netwerkevent in Parijs dat zich richt op Belgische ondernemers, politici en inspirerende gasten van topniveau. Voor deze jubileumeditie mogen de organisatoren onder meer minister Maggie De Block, ondernemer Roland Duchâtelet, Claire Tillekaerts van Flanders Investment & Trade en psychiater Dirk De Wachter ontvangen. Als centrale thema werd gekozen voor the purpose economy.

Het netwerkevent LEADERSMEETING@PARIS brengt al tien jaar leidinggevenden van topniveau uit diverse sectoren samen in Parijs, om samen na te denken rond actuele thema’s in onze samenleving. Voor de tiende verjaardag koos de organisatie dit jaar voor the purpose economy als centrale thema. 

In onze hedendaagse maatschappij is het niet meer voldoende dat bedrijven alleen winst genereren. Daarom hebben bedrijven meer dan ooit een duidelijk doel nodig om hun bestaan te rechtvaardigen. Enkel met dat doel kunnen bedrijven hun medewerkers daadwerkelijk betrekken en inspireren, klantenloyaliteit creëren en een koers uitzetten voor een duurzame, zinvolle groei.

Carine Grevendonk, organisator van LEADERSMEETING@PARIS

Topsprekers

Centraal in het event staat een tiental topsprekers die de gasten tijdens workshops inspireren met hun inzichten. Dit jaar programmeerden de organisatoren keynotes van minister van Volksgezondheid Maggie De Block, ondernemer Roland Duchâtelet, general manager Claire Tillekaerts van Flanders Investment & Trade, klimaatwetenschapper Jean Pascal van Ypersele, internetondernemer Zhong Yuan Xu, CEO Paul Dujardin van Bozar, psychiater Dirk De Wachter, singer-songwriter Frederik Sioen en radiomaker Sven Ornelis.

De sprekers zullen met hun bijdragen de discussie over dit thema aanzwengelen. Want daar draait dit jaarlijkse weekend rond: leidinggevenden doen nadenken over belangrijke, maatschappelijke thema’s, en hen tegelijk relevante contacten laten leggen met gelijkgezinden.

Jeroen Wils, organisator van LEADERSMEETING@PARIS

Deze – uitverkochte – jubileumeditie biedt plaats aan 200 genodigden. Het weekend vindt plaats van vrijdag 23 tot en met zondag 25 november 2018, in hotel The InterContinental Paris Le Grand, in Parijs. 

Back to top