7/11/2019

‘The Next Gen’ thema van 11de Leaders Meeting Paris.

Leaders Meeting Paris geeft dit jaar gehoor aan de bezorgdheden die jongeren vandaag massaal uitdrukken. De elfde editie van het netwerkevent zoekt daarom naar antwoorden op de vraag hoe de leiders van vandaag een betere, gezondere en duurzame wereld kunnen verzekeren voor de volgende generatie. Dat doet het event samen met 200 Belgische leidinggevenden op 8, 9 en 10 november onder het thema ‘The Next Gen’.

De leiders van morgen dagen de leiders van vandaag uit. De 16-jarige Zweedse Greta Thunberg begon als eerste te spijbelen voor het klimaat en inspireerde daardoor jongeren van over de hele wereld, onder wie Anuna De Wever en Kyra Gantois in België. Zij eisen dat beleidsmakers hun verantwoordelijkheid nemen om een betere, gezondere en duurzamere wereld te garanderen voor de volgende generatie. Ook Bepublic, de organisatie achter Leaders Meeting Paris, raakt geïnspireerd door de bezorgdheid van de jongeren. Daarom zet ze de elfde editie van het netwerkevent volledig in het teken van de volgende generatie onder het thema “The Next Gen”.

De volgende generatie zit met ongelooflijk veel vragen en willen de leidinggevenden vandaag een stevige wake-up call geven. Hoe staan ervaren beleidsmakers tegenover de idealen van de jonge, onervaren generatie? Zijn hun idealen zo naïef als sommigen beweren?

Jeroen Wils Managing Director Bepublic Group

Meer dan het klimaat alleen

Het netwerkevent wil het thema niet beperken tot een debat over het klimaat. Met ongeveer 200 gasten uit de economische, maatschappelijke, politieke, academische en culturele sector wil Leaders Meeting Paris een brede blik werpen op de toekomst van de volgende generatie. Daarvoor doet het beroep op keynote speakers uit verschillende sectoren. Alain Dehaze, CEO van de internationale uitzendonderneming The Adecco Group, is alvast de eerste bevestigde naam. 

Hoe zorgen we ervoor dat de volgende generatie kan opgroeien in een welvarende, gezonde, duurzame wereld?  Tijdens de elfde editie van Leaders Meeting Paris spreken we over alle aspecten van de erfenis die we willen doorgeven aan de volgende generatie.

Carine Grevendonk Managing Director Bepublic

De elfde editie van Leaders Meeting Paris vindt plaats op 8, 9 en 10 november 2019 in Parijs.

Back to top