8/09/2020

Meaningful Connections is thema van LEADERS MEETING PARIS Web Talks

Het netwerkevent LEADERS MEETING PARIS zal dit jaar voor het eerst in haar twaalfjarig bestaan volledig online plaatsvinden. Op de LEADERS MEETING PARIS Web Talks zullen op 20 november 2020 topsprekers als arbeidspsycholoog Frederik Anseel en Dr. Marianne De Backer, de Belgische topvrouw bij Bayer, hun expertise delen over het centrale thema, “Meaningful Connections”. In tijden van doorgedreven digitalisering en globalisering, maar ook van nieuwe uitdagingen zoals de pandemie die we beleven, klinkt de roep steeds luider om op een andere manier met elkaar te connecteren.

Het netwerkevent LEADERS MEETING PARIS brengt al twaalf jaar leidinggevenden van topniveau uit diverse sectoren samen om samen na te denken rond actuele thema’s in onze samenleving. De Covid-19-pandemie heeft het centrale thema van dit jaar, Meaningful Connections, nog actueler gemaakt.

Het lijkt pas nu dat we opnieuw de waarde inzien van kleinere netwerken, menselijke contacten, zingeving en authenticiteit. De leiders van vandaag zoeken met klanten, kiezers, werknemers en peers naar nieuwe manieren om weer écht met elkaar te verbinden. Niet alleen om doorheen deze crisis te komen, maar ook om de uitdagingen van digitalisering, globalisering en steeds groter wordende polarisering aan te gaan. Daar willen we onze gasten tijdens de LEADERS MEETING PARIS 2020 Web Talks rond inspireren.

Jeroen Wils, organisator van LEADERS MEETING PARIS 2020 Web Talks

Topsprekers inspireren vanop afstand 

Centraal in de LEADERS MEETING PARIS 2020 Web Talks staan twee topsprekers die de gasten tijdens een één uur durend online seminarie zullen inspireren met hun inzichten: professor Frederik Anseel, professor arbeidspsychologie aan de University of New South Wales in Sydney, en Dr. Marianne De Backer, executive vice president bij Bayer AG Pharmaceuticals. Vanuit onze televisiestudio presenteert host en televisiepersoonlijkheid Lynn Wesenbeek de talkshow en leidt de gasten in.

De kernprincipes van LEADERS MEETING PARIS blijven behouden. We geven het woord aan topmensen binnen hun vakgebied rond één centraal thema en laten ruimte voor discussie aan onze gasten. De LEADERS MEETING PARIS 2020 Web Talks is toegankelijk voor de brede business community. We hopen dat we volgend jaar onze gasten weer fysiek kunnen ontvangen in Parijs.

Laura Vandenbergh, organisator van LEADERS MEETING PARIS 2020 Web Talks 

De LEADERS MEETING PARIS 2020 Web Talks wordt online uitgezonden op vrijdag 20 november om 8 uur ‘s morgens op de website van LEADERS MEETING PARIS. Een ticket voor de Web Talks kost 35 euro, voor de deelnemer en één extra persoon. Interesse om deel te nemen? Laat het ons weten via deze link.

Back to top