19/11/2021

Leaders Meeting buigt zich over ‘Reboot’ met sprekers als Nafi Thiam, Guillaume Boutin en Seppe Nobels

Dit weekend, van vrijdag 19 tot zaterdag 20 november, organiseert Bepublic Group voor de dertiende keer Leaders Meeting. Een netwerkevent waar – covidproof uiteraard – Belgische ondernemers, politici en inspirerende gasten samenkomen om na te denken over actuele thema’s in onze samenleving. Dit jaar is dat ‘Reboot’ geworden.

Welk ander thema dan ‘Reboot’ paste er beter na de onwaarschijnlijke coronapandemie die we – hopelijk – binnenkort achter ons hebben liggen? We worden allen geconfronteerd met een situatie die niemand op deze wereldwijde schaal had kunnen inschatten. En de volgende grote uitdaging staat al voor de deur. De strijd tegen de klimaatopwarming is volop gaande en dit zal ook, of we dit nu willen of niet, een grote reboot vragen van ons allemaal.

Het is nu aan ons allen om te beslissen of we de draad weer gewoon oppikken of gaan we dingen toch anders doen? Maken we tabula rasa zelfs en schrijven we een nieuw en beter verhaal?

Managing directors Anja Peleman en Sara Vercauteren geven samen met Hassan Al Hilou (Capital) Brusselse jongeren een stem in de media

Twee dagen lang inspireren topsprekers de gasten met hun visie op onze samenleving.

Zo gaat onder andere Guillaume Boutin (CEO Proximus) dieper in op hoe leiders kunnen meesurfen op de golf van innovatie die ontstaan is door de digitalisering van de samenleving. Jonge ondernemers Hassan Al Hilou (oprichter van Capital), Yana Seel (CEO Astana Premier Tech) en Audrey Hanard (voorzitter Raad van Bestuur bpost) zetten zich dan weer samen rond de tafel om na te denken hoe zij Reboot hebben ervaren in hun job het afgelopen jaar. Sterrenchef Seppe Nobels onderging een duidelijke reboot: hij stopte met koken bij Graanmarkt 13 en startte een nieuw project Instroom op, waar hij kookt met asielzoekers en vluchtelingen. Ook Nafi Thiam, huidig Olympisch kampioene, neemt de tijd om tijdens Leaders Meeting haar inspirerend verhaal te delen.

Stof tot nadenken, dat staat vast.

Sterrenchef Seppe Nobels kookt met asielzoekers en vluchtelingen

leadersmeeting.be

PS: een event organiseren in deze tijden is uiteraard geen evidentie. We werken dan ook met een Covid Safe Ticket en alle aanwezigen worden ter plaatse getest. Safety first.

Back to top