Bepublic is een pr- en strategisch communicatiebureau

Onze visie

Van organisaties en bedrijven wordt alsmaar meer transparantie en openheid verwacht. Als het geen journalisten zijn met kritische vragen, dan zijn het wel werknemers, klanten of opiniemakers die via sociale media iets aanklagen. Geen commentaar als reactie? Die tijden zijn voorbij. Een professionele en doordachte communicatie helpt organisaties bij het bouwen én onderhouden van een goede reputatie. 

Bepublic begeleidt en helpt organisaties bij elke stap in hun communicatie. Of het nu gaat om journalistieke pr, crisiscommunicatie, interne of corporate communicatie, Bepublic is dé strategische partner bij uitstek die samen met bedrijven de juiste communicatie uittekent. We maken content op maat en zorgen voor doorgedreven trainingen. Dat doen we vanuit een jarenlange ervaring, expertise en volgens hoge kwaliteitsnormen. 

We zijn kritisch en voeren niet zomaar uit. Dat verwacht je ook van een sparringpartner die strategisch meedenkt en uitdaagt. We stellen de moeilijke vragen vóór journalisten dit doen. We zien de valkuilen maar ook de opportuniteiten. We creëren verhalen en vertellen die ook. We creëren buzz maar blussen ook de brandjes. Wij denken én doen. Op ons kan je bouwen.

Onze missie

Bepublic is een pr- en strategisch communicatiebureau dat al bijna 10 jaar bedrijven en organisaties begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke pr maakt Bepublic uniek in de markt. Het 20-koppig team, bestaande uit  ex-journalisten en communicatie-experten, heeft een uitgebreid netwerk van journalisten en opinion leaders. 

Of het nu gaat om perscommunicatie, interne of corporate communicatie, de ervaren consultants van Bepublic helpen klanten om nieuwsverhalen helder te vertellen en die met overtuiging te brengen naar de verschillende doelgroepen. 

Bepublic is een expert in het geven van media- en cameratrainingen en een sparringpartner in tijden van crisis. Communiceren is veel meer dan enkel een persbericht uitsturen. Daarom maakt Bepublic ook content op maat: van online ronde tafels tot podcasts, van (digitale) brochures tot nieuwsvideo’s. Met al die bouwstenen bouwt het pr- en strategisch communicatiebureau aan de reputatie van organisaties. 

Bepublic is ondertussen uitgegroeid tot één van de grootste PR-bureaus in België. Kwaliteit, expertise en een hands-on-mentaliteit zorgen ervoor dat klanten snel en professioneel geholpen worden. 

Bepublic is er voor een brede waaier aan organisaties. Van privébedrijven over socio- en non profit tot culturele organisaties. Een greep uit onze klanten: Telenet, Lidl, Eneco, Acerta, BDO, KU Leuven, Facebook, de Koninklijke Belgische Voetbalbond, Orelia, VRT, enz.

Bepublic maakt samen met Bereal en Befirm deel uit van Bepublic Group.

Stop scrolling it’s time for action

Back to top