Pr-bureau met een journalistieke aanpak.

header-about

Jouw bedrijf of organisatie profileren als dé expert in je vakgebied: dat is onze metier. 

We tonen waar je voor staat, wat je visie is en vooral: waarom je zinvol bent. En dat op het perfect getimede moment. Zo maken we je zichtbaar en top of mind. Bij journalisten, maar ook bij je (toekomstige) klanten en partners. Bovendien geven we je een duidelijke stem binnen een maatschappelijk debat. Het resultaat: een grotere geloofwaardigheid bij je publiek, en een sterkere reputatie.

Onze werkwijze? Zoals een journalist het zou aanpakken.

Dat betekent drie dingen: om te beginnen, kijken we met de ogen van een journalist naar je organisatie en de verhalen die er leven. We duiken in het DNA van je bedrijf, en gaan op zoek naar nieuws. En dat nieuws, én je expertise, brengen we daarna tot bij het juiste publiek. De regie over je communicatie? Die houden we op elk moment stevig in handen.

Je verhaal hangen we op aan de actualiteit en wat er leeft in de samenleving.

Dat doen we proactief – door jouw nieuwswaardige verhalen op een raak gekozen moment in de pers te brengen – maar net zo goed door in te haken op actuele thema’s of gewoon op het nieuws van de dag. Newsjacking dus, om het met een fancy woord te zeggen. We worden met andere woorden de ogen en oren van jouw organisatie. En op die manier zorgen we ervoor dat jij het publieke debat in je sector mee kan voeden.

It all started with a dream.

Toen Jeroen Wils en Carine Grevendonk elkaar in 2012 vonden, beseften ze al snel dat ze dezelfde droom deelden. Ze wilden ánders communiceren. Verhalen van bedrijven en organisaties brengen met oog voor nieuwswaarde. En zo op een geloofwaardige manier aan hun reputatie bouwen. Bepublic was geboren. 

Dat onze aanpak werkte, bewijst onze sterke groei. Vandaag behoren we tot het kruim van het pr-landschap en zet een uitgebreid team van toptalenten zich bij de Bepublic Group dagelijks in voor onze klanten. Scherpe pennen, digitale wizards, storytellers, strategen, communicatiebeesten, experten crisiscommunicatie, … en in hart en nieren allemaal een heel klein beetje journalist. 

Sinds 2018 vinden we onderdak bij mediagroep Mediafin, net als Bereal en Befirm, de andere bedrijven van de Bepublic Group. Toch zijn en blijven we een volledig onafhankelijk pr-kantoor. Met de contactgegevens van álle nationale media en vakbladen in onze gsm.

Stop scrolling it’s time for action

Back to top