Een voorproefje van ons werk.

header-work

De consultants van Bepublic zijn flexibel en zetten zich in voor een breed scala van – soms last minute – projecten. Hun kritische feedback en kennis van het Belgische medialandschap vinden we erg waardevol.

Facebook BeneluxTineke Meijerman, Head of Corporate Communications

Dankzij hun sterke pen, hun expertise om tekst in beeld te vertalen én hun jarenlange ervaring met nieuws maken, krijgen onze corporate boodschappen relevantie en impact. Een inspirerende sparringpartner!

Telenet Stefan Coenjaerts, Director Corporate Communications

Bepublic zoekt de maatschappelijke relevantie in ons verhaal, en helpt die te communiceren aan de buitenwereld. Met een hart voor de journalistiek, en beducht voor commerciële boodschappen.

The Adecco Group BelgiumLinda Galle, Director Marketing & Communication

Bepublic denkt met ons mee. En als we een vraag hebben, volgt er snel een accuraat antwoord. Dat zijn belangrijke troeven in een context van continue evolutie.

CrelanLeo De Roeck, Verantwoordelijke Communication & Press

Bepublic maakte ons nog zichtbaarder op de Belgische verzekeringsmarkt. Hun troeven? Expertise, gevoel voor timing, snelheid, assertiviteit en de kunst om onze verhalen relevant te maken voor journalisten.

Baloise InsuranceBart Walraet, Marketing Director

Bepublic helpt ons om onze perscommunicatie op een strategische manier in te plannen en bij de juiste doelgroep te krijgen.

KBVBManu Leroy, Marketing and Communications Director

STOP SCROLLING IT’S TIME FOR ACTION

Back to top