Communicatie is tweerichtingsverkeer. Het draait niet langer om pure broadcasting, maar ook om luisteren, evalueren en reageren. Of je boodschap nu positief is of negatief. Treed je in dialoog met je publiek, dan kan je hen betrokken maken. Écht betrokken. Zodat ze op een dag ambassadeur worden van je product of van je bedrijf.
Jouw verhaal is relevant als het nieuwswaardig én geloofwaardig is voor je publiek. Omdat het uitdagingen beschrijft waar je publiek mee worstelt én effectieve oplossingen aandraagt. Omdat het rekening houdt met de context waar je publiek zich in bevindt. Of omdat het educatief, onderhoudend of faciliterend is.
Geen goed communicatieadvies zonder een communicatieplan. Niet een document van 50 pagina's, wél een kernachtig model dat houvast biedt tijdens het hele communicatietraject. Ons plan van aanpak is telkens opnieuw een gestructureerde samenvatting van wát je wil vertellen, waar, wanneer en tegen wie je dat wil doen.

Mediatraining

Hoe u overkomt op tv of radio, tijdens een presentatie of tijdens crisissituaties: het kan uw imago en dat van uw bedrijf kraken… of net maken. Bepublic heeft de expertise in huis om u op-en-top voor te bereiden op een televisie-interview en u klaar te stomen voor contacten met de pers. Bovendien helpt ons team u om binnen uw organisatie de experts aan te duiden die kunnen optreden als spreekbuis voor de media

Cameratraining

Tijdens een cameratraining leren we u de juiste technieken aan om interviews met glans te doorstaan. U leert hoe u uw boodschap helder formuleert. Zo vergroot u de kans dat de media uw boodschap correct weergeven. Een cameraman – uitgerust als een echte nieuwsploeg – helpt u uw camera-angst te overwinnen en legt wat u leert tijdens de training vast op beeld. Onze docent is Jeroen Wils, die al mediatraining gaf aan meer dan 600 bedrijfsleiders, woordvoerders en politici.

Mediatraining: omgaan met de pers

Het medialandschap is erg divers en kan complex lijken. Jeroen Wils maakt u in een mediatraining wegwijs in het medialandschap, zodat u leert om efficiënter te communiceren met de pers.

Mediatraining: sociale media

Wilt u in het kader van uw personal branding aan de slag met Facebook, Twitter en LinkedIn? In een workshop leren onze experts in sociale media u de kneepjes van het vak. We vertellen hoe u best te werk gaat, wat u beter wel en beter niét vertelt, en waar en wanneer u dat bij voorkeur doet. En hebt u geen tijd om uw sociale media zelf te beheren? Dan levert Bepublic u dagelijkse tweetvoorstellen.

Vraag nu uw offerte.

Laatste tweets

"#Storytelling is sharing happiness." Chris Anderson, curator bij @TEDTalks, geeft 4 #tips om mensen mee in je verh… twitter.com/i/web/status/1…

Wij spreken op

Meer datums

Leadersmeeting@Paris

Een 3-daagse bijeenkomst van en voor Belgische bedrijfsleiders, politici en inspirerende mensen uit de culturele en academische wereld rond een centraal thema.

leadersmeetingparis.be