Aanpak

Bepublic bestaat uit een team van ervaren journalisten en pr-specialisten die public relations op een meer journalistieke manier willen aanpakken. Onze experten zijn ervan overtuigd dat bedrijven en organisaties maar pas geloofwaardig en relevant kunnen zijn als zij hun expertise en nieuws aan de hand van heldere en nieuwswaardige verhalen delen met de publieke opinie.

Soms speelt ons werk zich meer achter de schermen af en helpen we de verantwoordelijken van bedrijven en organisaties wegen op het maatschappelijke of politieke debat. Dat doen we door opiniestukken te schrijven, seminaries te organiseren of relevante thema’s op de maatschappelijke agenda te zetten. Bij crisissen helpen we onze klanten hun reputatie te vrijwaren door op de juiste manier te reageren, in de media of daarbuiten.

Journalistiek

We doen aan nieuwsgaring als een echte journalist: met een frisse én kritische blik nemen we de dagelijkse werking van uw bedrijf of organisatie onder de loep, en graven in uw business naar nieuwswaardige boodschappen. We kijken daarbij verder dan het commerciële. Van expertise in uw sector over maatschappelijke visie tot innovatief hr-beleid: samen bepalen we de troeven waarmee u uw organisatie succesvol zult profileren in de media. U krijgt van ons een communicatieplan, met een reeks onderwerpen die we op een journalistiek verantwoorde manier naar de media kunnen brengen.

Inspelen op de actualiteit

Bepublic zorgt er voor dat u kan inhaken op de actualiteit. We voeren uw proactieve communicatie aan de hand van actuele kapstokken en adviseren u over hoe u kan inhaken op belangrijke nieuwsfeiten. Newsjacking, noemen we dat.
Alles wat we doen gebeurt in nauw overleg met u en dient om uw visibiliteit, relevantie én maatschappelijk draagvlak te vergroten. Met als doel om u te positioneren als thought leader in de sector.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Laatste tweets

"#Storytelling is sharing happiness." Chris Anderson, curator bij @TEDTalks, geeft 4 #tips om mensen mee in je verh… twitter.com/i/web/status/1…

Wij spreken op

Meer datums

Leadersmeeting@Paris

Een 3-daagse bijeenkomst van en voor Belgische bedrijfsleiders, politici en inspirerende mensen uit de culturele en academische wereld rond een centraal thema.

leadersmeetingparis.be