Bepublic zoekt: een ervaren pr-consultant

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega om ons groeiend pr-bureau verder uit te bouwen. Interesseert je onderstaande vacature, neem dan vliegensvlug contact op via info@bepublic.be.

Wat we zoeken

Je hebt tussen de 5 en de 10 jaar relevante ervaring in corporate communicatie, pr en/of de journalistiek. Je bent gebeten door de actualiteit en je hebt de commerciële feeling om te begrijpen wat onze klanten willen. Door je ervaring heb je snel door hoe je de bedrijfsinformatie en de expertise kan omzetten in nieuwswaardige verhalen.

Je bent perfect tweetalig (NL/FR) en je spreekt goed Engels. Je hebt een uitstekende pen. Je kan zelfstandig persberichten schrijven die zo nieuwswaardig zijn dat journalisten ze niet links kunnen laten liggen. Je kan de expertise van de klant snel omzetten in scherpe opiniestukken of vertalen naar nieuwswaardige boodschappen. Je hebt bij voorkeur al zelf een netwerk én een goede reputatie uitgebouwd, zowel in de journalistiek als in het bedrijfsleven.

Je kan zelfstandig werken, maar je bent tegelijk ook in staat om coaching te geven aan jongere collega’s. Liefst heb je een winnaarsmentaliteit die maakt dat je veeleisend bent voor jezelf om het onderste uit de kan te halen. Belangrijk is dat je positief ingesteld bent en bereid bent om levenslang bij te leren.

Wat we bieden

Bepublic is een ambitieus pr-bureau in Leuven, met nationale coverage, en nog steeds in volle expansie. Je kan meegroeien met het kantoor, en meebouwen aan ons succes.

Je krijgt een aantrekkelijk loon, en Bepublic geeft je toegang tot een groot netwerk van topmensen in het Belgische bedrijfsleven, de journalistiek en de politieke wereld. We besteden veel aandacht aan de interne opleiding en geven je de mogelijkheid om externe opleidingen te volgen.

Wie we zijn

Bepublic heeft de voorbije jaren een uitstekende reputatie opgebouwd op het vlak van corporate communicatie, pr, mediatraining en crisiscommunicatie. Wij bestaan bijna zes jaar en tellen twaalf medewerkers. Het bureau geeft strategisch en inhoudelijk communicatieadvies aan gevestigde en innovatieve bedrijven als Facebook, Telenet, Ericsson, Acerta, Securitas, Baloise Insurance en Thomas Cook, en aan organisaties en overheden als het Vias institute, het NICC, VDAB en verschillende federale overheidsdiensten.

De dienstverlening van Bepublic steunt op vier pijlers: bedrijfsjournalistiek, strategische communicatie, mediatraining en crisiscommunicatie. Met Bereal hebben we twee jaar geleden een dochteronderneming opgestart die zich specifiek richt op de vastgoedmarkt, in de ruime zin van het woord.

Voeg je reactie toe
Auteur: Jeroen Wils

Gepubliceerd op: 13/10/2017


Laatste tweets

Rien n'abat les collègues du Bepublic Group ! Nous travaillons de chez nous, plus motivés que jamais aux communicat… twitter.com/i/web/status/1…

Wij spreken op

Meer datums

Leadersmeeting@Paris

Een 3-daagse bijeenkomst van en voor Belgische bedrijfsleiders, politici en inspirerende mensen uit de culturele en academische wereld rond een centraal thema.

leadersmeetingparis.be