Bepublic wordt lid van kerngroep professionele PR-adviseurs

PR-bureau Bepublic uit Leuven is toegelaten tot de Belgian Public Relations Consultants Association (BPRCA), een kerngroep van de 25 belangrijkste professionele PR-bedrijven op de Belgische markt. 

Als non-profitorganisatie behartigt BPRCA de belangen van haar leden, stelt ze professionele richtlijnen voor de markt op en zorgt ze voor een constante kennisdeling.

Net voor zijn vijfde verjaardag is PR-bureau Bepublic aanvaard als lid van de BPRCA, een kerngroep van de belangrijkste professionele Public Relations Adviseurs in België. De missie van het BPRCA is haar leden te positioneren als echte communicatie-experten en hun professionaliteit te garanderen. De vereniging kijkt daarvoor, onder andere, streng toe op het naleven van de ethische code. Deze code is onmisbaar in de niet gereguleerde markt die de PR-sector vandaag nog steeds is.

Daarnaast biedt het BPRCA een discussieplatform aan, waar haar leden onderwerpen kunnen behandelen die hen allen aanbelangen. Het BPRCA bestaat uit 25 Belgische topbedrijven, gaande van onafhankelijke en gespecialiseerde PR-agentschappen tot internationale netwerkadviesbureaus. Het BPRCA vertegenwoordigt haar leden op internationaal niveau binnen de organisatie ICCO. ICCO staat voor International Communications Consultancy Association.

Het Leuvense PR-bureau Bepublic is begin 2012 opgericht en telt vandaag een tiental medewerkers. Het bureau geeft strategisch en inhoudelijk communicatieadvies aan gevestigde en innovatieve bedrijven als Facebook, Telenet, Ericsson, Baloise Insurance en Thomas Cook, en aan organisaties als het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid, pharma.be, Voka en Child Focus. De dienstverlening van Bepublic steunt op vier pijlers: bedrijfsjournalistiek, strategische communicatie, mediatraining en crisiscommunicatie.

Over BPRCA: www.bprca.be.
Over ICCO: www.iccopr.com.

Meer informatie:
Jeroen Wils
jeroen@bepublic.be
+32 475 30 75 06

Voeg je reactie toe
Gepubliceerd op: 28/06/2016


Laatste tweets

Ontbinding #contracten van onbepaalde duur komt er steeds minder op initiatief van werkgever, blijkt uit cijfers va… twitter.com/i/web/status/1…

Wij spreken op

Meer datums

Leadersmeeting@Paris

Een 3-daagse bijeenkomst van en voor Belgische bedrijfsleiders, politici en inspirerende mensen uit de culturele en academische wereld rond een centraal thema.

leadersmeetingparis.be